Plante steiner legger 20 fantastiske ideer

Plante steiner er ikke bare estetiske Eyecatcher, men sørg også for at det alltid er nok jord for plantene dine. For å unngå kostnader kan du bruke vår guide til å sette deg selv til å plante steiner og dermed ha et verdifullt og slitesterkt mesterverk i hagen.

Hvordan kan jeg plante planters og hvilke er de beste av de beste?

Plantesteiner er godeLegg grunnlaget, hvordan du gjør det for en vegg. Minimal bredde på en dobbeltsidig frittstående steinmur er 450 mm, og stoppet på 120 mm skal være på begge sider. Du bør da markere basen slik at linjen som er synlig på hver side av veggen.

Sett plantestene - instruksjoner i 3 trinn

Plante steiner er billigeTrinn 1


av For å plassere steiner lettere, ordne dem først i grupper basert på lignende Tykkelser og lengder. I løpet av sorteringen eliminerer du de flotte Stener det som Kan tjene capstones. Hold tykkelsen innenfor en 1/4-in. Variasjon. Vi stiller til side 3-1 / 4-ett - til 3-1 / 2-in. tykke steiner for vår Decksteine
distribuere steinene på Planlegg, istedenfor å stable, hvis du har rom. Det vil få deg gjennom ved å grave haugene Lagre for senere å finne de steinene du vil ha. Sorter gjennom din haug med steiner og plukke ut noen sannsynlige hjørnesteiner. Hvis det ikke er noen åpenbare, kan du skape en stein ved å chippe den med en masonhammere eller en steinøkse. Men sørg for at du bruker hanskene dine. 

Trinn 2

Plantestene allerede satt

Legg mørtel på fundamentet og legg en quo-in i hver ende på de merkede linjene. Så fDu bør fylle ut stenen mellom de to ender. Du kan bruke en blanding av steiner (de må ikke alle være i samme høyde).

Trinn 3

Plantesteiner er gode

Nå bør du bygge hjørnene. Bruk et åndsnivå for å sikre at hjørnebitene er oppreist. Det må være en avstand på 300 mm-400 mm mellom steinene og veggen. Velg høyden selv. La fantasien løpe vilt, og du kan lage flotte figurer! 

Et tips fra oss: lek med den store en av steinene!

plante steiner somDet horisontale planet skal være ca 450 mm fra vertikalplanet. Fyll senteret med mørtel og små steiner. Plante steiner er ikke bare estetiske Eyecatcher, men ta med rene linjer og anstendig utseende av hagen din. I løpet av plantekulturen er gartnerne bortskjemt for valg: Om det er fargerikt blomsterblomst med enårige eller stauder, små busker og busker, steinhageplanter eller urter, er fantasien nesten ubegrenset.

Flytt plantestene

Plantestene allerede satt

Legg nå nederste rad i jordfugtig betong. Plantepotene burde bli begravet omtrent halvveis. For å hjelpe, kan en gummibåt komme. En stram retningslinje tjener som orientering når du setter stenene inn. Pass på at du holder en felles bredde på ca fem centimeter mellom de enkelte plantestene. Legg nå radene over dem tørre og motvirke bakover på de allerede satt steinene. Eventuelle høydeforskjeller kompenserer deg senere med mørtel eller sand. Til slutt fyller du pottejord og bruker dine valgte planter - som vi allerede har sagt, helst et spill med store og små steiner. Et tips fra oss: plantestene kan kombineres perfekt med en steinbed!

Vil du se noen mer kontemplative eksempler? Rull ned!

Plante steiner er billige

Plantesteiner satt der

Plantesteiner er flotte

Plant steiner legges i hagen

plante steiner satt nøyaktig

plante steiner er hardy

plante steiner er nå satt

Plantesteiner legger betong

Plantesteiner satt moderne

Plante steiner er billige

Plantesteiner legger betong

plante steiner som

Plant stein sett priser

Plantesteiner satt opp

Plantesteiner er gode

Planter legger mye

Planter sette DIY

Plant steiner sett pris

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 85 = 89

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map