Colorarea părului Ombre: nuanțe moderne + sfaturi utile

Vrei o coafură nouă și modernă pentru toamnă? Apoi, avem o sugestie grozavă pentru tine - păr de ombre! Ele sunt o lovitură absolută în acest moment și pot fi făcute cu ușurință acasă. Mai jos vă oferim câteva sfaturi și informații practice, care sunt cele mai fierbinți nuanțe pe care le puteți alege. Bucură-te!

Efectul Ombre vs. Tehnica de balayage

Balayage costă părul scurtBalayage păr blond lungOmbre Look Balayage păr brun de culoare brun-lung

Balayage păr lung aspect modern

papinting tehnica balayage de părpăr blond balayage păr scurt

Tehnica Balayage blonda cu păr lung

Ombre brun blonda dantelă păr lung

Ce este Ombre Hair? Deci, de fapt, lumina sfaturi este numit la o linie mai inchisa de par. Între timp, creați o tranziție lină, în care partea întunecată a părului ajunge până la urechi. Efectul vizual care rezultă la final este foarte interesant și amintește de fetița de surf a cărui păr sfârșește prin înălbire natural datorită soarelui. Cu toate acestea, nu ar trebui să confundăm efectul ombre cu așa-numita "tehnică de balayage", care utilizează cel puțin două nuanțe mai deschise. Firele sunt făcute cu o perie foarte fină, începeți la înălțimea urechilor și încercați din nou pentru a crea chiar tranziții. Foarte popular recent este așa-numitul "Tiger Hair", care este o combinație reușită de tonuri de maro, bronz și auriu. Experimentele cu tehnica Balayage acasă rareori duc la succes - dacă sperăți să obțineți un rezultat extraordinar, ar trebui să mergeți la frizer.

Ombre Look: idei minunate pentru coafuri moderne

Ombre arata parul lung este ondulat

Ombre sfaturi de păr blond blond

Ombre blond nuanță crem bling aspect superba

Sombre păr vopsirea aspect modern

fir de blond ombre aspect caramel blond

Părul Ombre poate purta de fapt orice femeie - se potrivesc fiecărei culori a pielii, formei feței și a tunsorii! Alegerea nuanțelor este, de asemenea, o chestiune de gust - ați putea alege atât pentru un gradient de culoare armonios, cât și pentru culori contrastante. Cea mai importantă condiție este vârfurile de păr curățate, deoarece părul rupt și capetele divizate ar da coafurii dvs. un aspect neîngrijit. În principiu, nuanța pe care o alegeți ar trebui să fie una sau două nuante mai ușoare decât culoarea naturală a părului. În loc de sfaturi, ați putea, de asemenea, vopsea parul mai strălucitor - acest lucru se numește "ombre inversă" și, de asemenea, arată foarte modern și șic. Puteți aplica culoarea aleasă fie cu o pensulă (această variantă este puțin mai dificilă), fie pur și simplu o periați în păr cu o perie veche. În plus, veți avea nevoie de niște folii de aluminiu pentru a fixa părul vopsit, un clip de păr și un prosop vechi pe care ar trebui să-l puneți în jurul umerilor. Citește mai departe pentru a afla cum să faci părul frumos Ombre acasă!

Hair vopsirea Ombre: cum functioneaza aceasta?

Ideile de inspirație a părului Ombre

Pictură de ombre de păr inversă

Părul de ombre de babylă Jessica Alba

Aspectul modern al părului Ombre

frumoase culori de păr Blond Ombre

Dacă aveți tot ce aveți nevoie, puteți începe să vopsiți! Combinați bine părul, împărțiți părul de sus de pe urechi, legați-l într-o panglică și puneți-l cu clema pentru păr. Apoi trageți o despărțire centrală în partea din spate a capului și puneți cele două Haarpartien peste umăr. Aplicați umbra dorită pe vârful părului și folosiți un pieptene pentru a răspândi ușor culoarea în sus, oferindu-vă o tranziție lină între cele două nuanțe. Apoi, trebuie să înfășurați vârfurile colorate în folie de aluminiu, apoi slăbiți clema pentru păr și repetați același proces cu stratul superior. Lăsați culoarea să funcționeze cât mai mult timp, apoi clătiți bine cu apă călduță. S-a făcut deja!

Șold și frumoase culori de păr - aspectul Ombre

Oțel roz roz roz

culori frumoase de par violet ombre aspect

Pictura ombre de păr arată dantela verde închis

Pictura de păr ombre arata roșu dantelă blonda de păr

Pictura parului frumos păr culori gri

Tehnica Balayage frumoase culori de păr violet

Dacă aspectul modern al coafurii este deosebit de important pentru dvs., ar trebui să alegeți natural o nuanță la modă pentru sfaturi de păr. În ultima vreme blondă cenușie și cenușie sunt la modă. Același lucru este valabil și pentru pastel roz și purpuriu închis, dar aceste culori ar da coafurii dvs. un aspect foarte extravagant, ceea ce nu este de dorit în unele locuri de muncă. Deci, ar trebui să vă gândiți și la acest aspect înainte de vopsire. Combinația de dantelă blondă și părul roșu închis este foarte reușită - aruncați o privire la fotografiile pentru mai multe idei de inspirație!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

85 − 80 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map