31 de idei creative pentru leagăn pentru adulți

Cine nu iubește balansarea? Imaginați-vă cum vă rotiți sub umbra pomului de grădină sau pe balconul dvs. cu un pahar de vin în mână. Aceasta se numește relaxare reală. Dar asta nu este doar pentru copii. Există o varietate de leagăne pe piață. De asemenea, puteți face un leagăn pentru adulți. Obțineți idei de la galeria noastră de inspirație și veți putea să vă creați propria zonă de agrement în grădină.

Pe o leagăn de lemn pentru adulți, vă simțiți ca în pădure

Leagăn pentru adulți din lemnUn leagăn pentru adulți din lemn este un clasic în grădină. Se potrivește perfect cu întregul interior și are un aspect cald. De asemenea, puteți atârna leagănul pe acoperișul pergolei. Combinați lemnul cu lanțurile metalice pentru o mare rezistență și aspect modern.

Hamacurile sunt doar romantice

Swing pentru designul grădinilor adulțiNu vă gândiți că puteți doar să faceți o leagăn în grădină sau pe terasă, dacă aveți o mulțime de spațiu. Doar decideți pentru un hamac! Toată lumea iubește leagăn blând. Materialul fin, elastic se adaptează optim corpului și îl înconjoară destul de ușor. De asemenea, puteți pune mai mult de un hamac în curtea din spate, astfel încât oaspeții să se poată relaxa după prânz.

Idee pentru DIY - Swing din europaleti

Leagăn pentru pat adulți

Dacă ați fost deja convins de avantajele și farmecul leagănului, cu siguranță veți dori să o faceți singur. Avem o idee creatoare pentru tine! Utilizați paletul Euro. De asemenea, le puteți picta colorat și puneți câteva perne pe el. Confort și ochi-prinderea! Dacă alegeți o gamă mai mare, puteți transforma leagănul într-un pat. Puneți-vă în lumea relaxării în grădină cu exemplele noastre creative și alegeți leagănul perfect pentru dvs.!

Leagăn pentru cuplu: atât de romantic!

Leagăn pentru adulți cupluri

Bucurați-vă de umbra atunci când alegeți un leagăn cu un acoperiș 

Leagăn pentru adulți cu acoperișLeagăn pentru adulți din metal

Adult leagăn pentru balcon

Swing pentru designul paturilor adulte

Swing pentru designul adulților

Leagăn pentru adulți lemn real

Leagăn pentru adulți o persoană

Leagăn pentru adulți lemn

Leagă pentru adulți ideea

Leagăn pentru adulți idei

Leagăn pentru adulți Metal Art

Leagăn pentru adulți Pat în aer liber

Leagăn pentru adulți lângă piscină

Leagăn pentru adulți din țesături

Leagan pentru trambuline adulte

Leagăn pentru adulți de epocă

Leagăn pentru adulți alb

Leagăn pentru adulți metal alb

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

91 − = 86

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map